tiistai 29. lokakuuta 2013

Ronnin matka eunukiksi

Matkalla leikkaukseen
Olin jo aiemmin päättänyt, että Ronni kastroidaan luonnetestin jälkeen, ja nyt viimein sain ajankin varattua. Elämä sekalaumataloudessa helpottuu huomattavasti, kun ei ole viriiliä nuorta miestä vaanimassa pieniä juoksuisia narttuparkoja. Toimenpide suoritettiin luottoasemallamme Mevetissä, jossa hoidatamme sekä isommat että pienemmät vaivat. 

Samalla kuvattiin Ronnin selkä, koska Ronni on välillä vähän kankean oloinen, ja joskus haluton hyppäämään esim. autoon. Kuvissa kuitenkin selkä itsessään näytti käsittääkseni terveeltä, mutta toinen lonkka on melko löysä ja vissiin lantio hieman vino, joten todennäköisesti Ronnia vaivaavat lihasjumit. Eli hierontaa Pöntiselle siis :) Ronnin lonkat on jo aiemmin virallisesti lausuttu C/C, joten yllätyksenä ei tule, että siellä jotain häikkää on. 








LS ranka AP

Ronnin leikkaus sujui hyvin, ja potilas oli kuulemma ollut herättyään todella kiltisti ja hiljaa. Koin mielessäni jo kauhun hetkiä, kun en ollut tajunnut sanoa, että varan vuoksi Pöntisellä voisi pitää kopan päässä noutoon asti. Onneksi herra oli kuitenkin ollut koiriksi, eikä peloissaan ketään napsinut.


 Toipuminenkin on lähtenyt hyvin käyntiin, eikä Ronni ole vaikuttanut kivuliaalta. Rimadylia kuitenkin menee nyt alkuun. 

LS ranka LAT

TH ranka



Ei kommentteja: