lauantai 5. lokakuuta 2013

Koiranäyttely Hämeenlinna

Tämä ryhmänäyttely jää tietyllä tavalla mun mieleen varmasti iäksi, koska tällaiselle krooniselle jännittäjälle tapahtui jotain aivan uutta - esitin kehässä jonkun muun, kuin oman koirani! En tosin yksilöarvostelussa, mutta luokan alussa ja narttujen loppukehässä juoksin Kepposen siskon Ziran kanssa. Pieni askel joillekin, minulle suuri harppaus :D
Onneksi en kaikkea onnistunut pilaamaan, Zira esitteli itsensä sijalle PN2 ja sai ensimmäisen Sertinsä. Jeeeee!  

Koistinen oli ihan omana itsenään, eli hänen päivänsä oli iloinen. Liukas lattia teki Koistille hassut, ja Koistinen meni juostessa muksismaksis, mutta onneksi ei haitannut. Hampaiden katsomista pitäisi vielä harjoitella, nopea vilkaisu on Koistisen mielestä ihan ok, mutta tarkempi suun kaivelu selvästi tympii. 

Esiintymässä Kustom Karake's Serial Killer
Tuomari Olli Kokkonen

Tyypiltään erinomainen, lupaava pentuluokan narttu, jolla on erinomainen luustonvahvuus, hyvin kulmautuneet raajat ja erinomaiset rungon mittasuhteet. Oikeat päänlinjat. Hieman suuret, mutta oikea-asentoiset korvat. Leikkaava purenta. Tummanruskeat silmät. Kirsun pigmentti voisi olla mustempi. Hyvä turkinlaatu ja väri. Liikkuu erittäin hyvin. Esiintyy edukseen.  

PEN7-9kk KP PEK1 ROP -pentu

Ei kommentteja: