lauantai 3. elokuuta 2013

Pentunäyttely Helsinki




Vasemmalta: Mayka, Koistinen, Sissi, Ninjo & Metku
Koistisen ensimmäinen näyttely vietettiin erittäin kuumissa ja aurinkoisissa tunnelmissa Tuomarinkartanossa. Koistisen ei tarvinnut kohdata tätä jännittävää ensiesiintymistään yksin, sillä näyttelyyn oli ilmoittautunut myös neljä Koistin sisarusta. 

Alle puolivuotiaiksi pikkuriiviöiksi kaikki pennut esiintyivät aivan äärettömän hyvin, ja arvostelutkin olivat melkoisen mainioita. Koistinen päätyi luokkansa hopeapallille aivan loistavalla arvostelulla, joka löytyy alempaa.
Koska meitä oli paikalla monta, esitimme myös kasvattajaryhmän jolla saimme KP:n ja olimme ROP-kasvattajaryhmä. Onneksi maltoimme jäädä odottamaan vielä loppukehiä, koska siellä suureksi yllätykseksi ja iloksi koikkelehdimme ykköspallille ollen siis BIS1 kasvattajaryhmä. Jee!


Vasemmalta oikealle Mayka, Metku, Koistinen ja Ninjo
Kuinka monta pennua mahtuu suihkulähteeseen?





Mukava päivä sai vielä jatkoa, kun meillä oli näyttelyn jälkeen kasvattajan luona pienimuotoiset pentutreffit. Oli tosi kiva nähdä Koistisen sisaruksia omistajineen ja päivä oli muutenkin oikein onnistunut. Suihkulähteen ympäristö koki kyllä melkoisen myllerryksen pentujen talloessa, anteeksi kasvit!




Esiintymässä Kustom Karake's Serial Killer
Tuomari Maritha Östlund-Holmsten

5 mån. Typfull feminin tik. Tilltalande, välformad huvud. Välformade mellanbruna ögon. Bra bett & pigment. Aningen stora, brett placerade öron. Utmärkt hals, skuldra & rygglinje. Välutvecklad i övrigt för ålder, med utmärkt bröstkorg & djup. Breda lår, utmärkt benstomme. Utmärkt vinklar. Utmärkt förelser frän alla håll. Färg ok.


KP PEK2



Ei kommentteja: