sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Rakveren näyttelyreissu, osa 2

Sunnuntaina olikin leppoisa tunnelma lähteä näyttelemään, kun serti oli Kepposelle jo saatu, niin mitään tulospaineita ei enää ollut. Kroonisena jännittäjänä piti toki vielä hieman jännittää silti. 

Ystävän kanssa on mukava matkustaa
Koistinen jatkoi hyvää putkeaan, ja sai tältäkin tuomarilta kunniapalkinnon ja oli sen myötä ROP-pentu. Kepposen pää ei ihan tuomarille kelvannut, joten Kepsulle tältä päivältä sileä ERI. 

Tämän päivän päätavoite oli saada matkaseuralaiselle Myrtille serti, ja niin kävikin! Myrtti töpötteli sijalle PN2 ja serti tupsahti. Hyvä Myrtti ja onnea Anu!

Siitä olikin hyvä sitten lähetä matkalle kotia kohti :)




Esiintymässä Kustom Karake's Serial Killer
Tuomari Ole Staunskjaer

8 months, good size, good head but need more stop, good expression + pigment, nice set ears, good bite, nice neck + topline, well angulated, acceptable coat, good colour, moved well  

PEN7-9kk KP PEK1 ROP -pentu

*******

Esiintymässä Kustom Karake's True Banshee Queen
Tuomari Ole Staunskjaer

Good size, could have a stronger muzzle + more stop, correct bite, good expression, well set ears, good substance in body, need stronger bone, acceptable coat and colour, moved well 

AVO ERI AVK1

2 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Onneva valiolle!

Mutta siis täh? Kepponen tarttee vahvemman luuston? Ei kai nartun tartte olla kuin uros... Puhumattakaan, että nämä mihinkään molossirotuihin kuuluisi ;)

Pula kirjoitti...

Kiitti! Oon niin ylypee :D

Joo tosta luustosta on mainittu ennenkin, toisten mielestä on riittävä ja toisen mielestä pitäis olla vahvempi...
Mun makuun se on kyllä ihan riittävän vahva nartulle, Kepa on vähän tuollainen sporttimalli :)